Dincolo de
BREAKING NEWS

Kosovo - o pace prea îndepărtată

Articolul semnat de Liviu Ioan Tatu vă va ajuta să înţelegeţi cele mai recente aspecte legate de statutul provinciei Kosovo, o problemă cu rădăcini de sute de ani, cu mulţi actori/jucători implicaţi, animaţi de un noian de interese, şi cu un final...

[citeste]

IPOTEZA "Z"

In cazul declarării independenţei Kosovo, va incerca Federaţia Rusă sa reacţioneze militar, in Balcani sau in altă zonă?
Da
Nu
Nu stiu

Arhiva
Citeste >>

Advertise here!

PETROM SERVICE

CAUTA

Lumea militara RSS RSS

Arhiva pdf - LUMEA MILITARA

Contact

„Lumea militară” este o publicaţie editată de Societatea Scriitorilor Militari, începând din octombrie 2004. Revista continuă tradiţia magazinului „Lumea militară ilustrată”, al cărui prim număr a apărut în 1935, sub egida „Asociaţiei scriitorilor şi autorilor militari".

Înfiinţată în anul 2002 ca persoană juridică de drept privat, Societatea Scriitorilor Militari este o asociaţie non-profit, independentă, apolitică şi non-guvernamentală. Scopul ei este sprijinirea creaţiei şi afirmării culturii militare româneşti în sistemul valorilor occidentale.

Societatea Scriitorilor Militari susţine Salonul literar al scriitorilor militari (care se desfăşoară lunar), organizează, împreună cu Editura Militară, Salonul de carte „Polemos” (anual) şi Colocviile „Polemos” (trimestrial), precum şi simpozioane, întâlniri, lansări de carte şi alte evenimente culturale.

De asemenea, sub sigla Societăţii Scriitorilor Militari au apărut, începând din 2003, peste 60 de titluri de carte din cele mai diverse domenii.

Director: ADRIAN PANDEA
Redactor-şef: LIVIU VIŞAN
Senior editor: VLADIMIR ZODIAN

Puteti trimite un email redactiei accesand
Accesati aceasta pagina pentru a trimite acum un mesaj.